La Liga Loca

9. forduló - szombat

2015. október 25. - pedro el burro

A játéknap királya ismét a Real Madrid volt, mely a Balaídosban San Iker-pótló San Keylor segítségével rabolt három pontot. A szerényen kezdő Celta a végén már Black Sabbat Paranoid számának ritmusában tépte Benítez idegeit, de végül Nolito bombagólja után elmaradt a csoda, Marcelo pedig pontot tett a galiciai vergődésre. Érdekesség, hogy eddig a Real Madridnak még sosem kellett hátrányból felállni a bajnokságban, csak összehasonlításként, az Atleti hatszor(!) került ilyen helyzetbe (Celta Vigo-Real Madrid, 1-3). Nézzük, mi volt még! 

 

Granada-Real Betis, 1-1

A Granada bitang erősen kezdett az andalúz derbin, mégsem tudta két vállra fektetni a Betist. A Los Carmenes tombolt, a piros-fehérek vezetést szereztek, de aztán jött Rubén Pérez érthetetlen kezezése (a játékos simán elvihetné a forduló hülyéje címet). A büntetőt   Rubén Castro, ahogy kell, bevágta. Ritkán írthattam le ilyet, most ezért teszem, Adán jól védett, a Betis neki is köszönheti pontrablását.

Sevilla-Getafe, 5-0

Már a hétközi BL-meccsen látszódott, a Sevilla kezdi összekapni magát. Unai Emery együttese cunamiként söpört végig a bátortalan Getafén, melynak kapuját az ismét sokat bizonytalankodó Guaita védte. Megyerit  a kapuba, hetek óta mondjuk, de a kutya nem figyel ránk!  Gameiro triplázott - ezzel ő a La Liga történetének negyedik francia játékosa (Zidane, Henry és Griezmann után), aki mesterhármast ért el a spanyol bajnkságban -, Konopljanka és Banega is betalált. A Sevilla három tizenegyesét három különböző játékos értékesítette. Vigarayt kiállították. Tiszta horror ez a meccs!

Málaga-Deportivo La Coruna, 2-0

Tighaouini és Juankar góljaival a Málaga szombaton legyűrte a Deport és elhagyta a kieső zónát.

Rayo Vallecano-Espanyol, 3-0

Három egymás utáni vereség, majd mély letargia. Elkélt hát az öröm Vallecasban, amit Paco Jémez együtteset most össz is hozott. Az Espanyol idegenben halovány...

A bejegyzés trackback címe:

https://laligaloca.blog.hu/api/trackback/id/tr4212442605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása