La Liga Loca

2014 - Leg, leg, legnagyobb pofára esések

2014. december 29. - pedro el burro

Nyakunkon az év vége, így elkerülhetetlenek az összeállítások. Nem is tudom, hogy vezessem be az első kategóriát: A lónak is négy lába van, mégis megbotlik? Ciki. Szóval, blama. Mármint döntő pillanatban pofára esni, ráadásul több tízezer ember előtt a helyszínen és milliónyi tv-re tapadó szempár ölelésében. Hát, van benne valami. A 2014-es visszaemlékezésünk első felvonásában a legnagyobb bukásokat énekeljük meg, a szó szoros értelmében. Pedro, Bale és Paco Jémez.

Az első "balekunk" a barcelonás Pedro, aki oly sokszor keveri és kavarja meg a szélen a rárontó védőket, hogy egyszer saját magát is sikerült felkennie a gyepszőnyegre. A La Rosaleda felnevetett.

A Real Madridnál Bale még nagyobb szituációt pedrózott el, ráadásul ajtó-ablak helyzetben esett pofára. A walesi támadó gyorsvonatként száguldott el a szélen, hogy aztán a Rayo kapusa előtt földbe rúgva hasaljon el, a spanyol kommentátor nem is hitt a szemének....

Ha azt hinnénk, csak a pályán eshet valaki a sors áldozatául, gyorsan szögezzük le, a padnál sem érezheti biztonságban magát az ember! Paco Jémezt például saját játékosa, Quini végezte ki egy mentésnek szánt becsúszással. A Rayo Vallecano mesterének szeme sem rebbent a sípcsontra érkezett, nyújtott lábas söprés után. Hogy az öltözőben elő vette-e a védőt, arról nincs hírünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://laligaloca.blog.hu/api/trackback/id/tr3912442749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása