La Liga Loca

Ipiapacs, Unai Emery!

2016. január 26. - pedro el burro

Unai Emery ipiapacs Sevilla Calderón Atlético Madrid

A La Liga idei kiírásának eddigi legmókásabb jelenete zajlott le a 21. fordulóban. Nem, most nem az olajfa-ültetésről van szó, sőt, azt sem boncolgatjuk tovább, Viettónak hogyan sikerült egy csellel Vitolót és Emery-t is kiállíttattnia. Képzeletbeli kameránk fókuszát arra irányítjuk, mit tett a Sevilla edzője miután leballagott a pályáról. Embercsempészet, kispadhoz vezető földalatti járatok, falazás és egy kabát történetét mesélik el a sevillai kispad mozgolódását rögzítő felvételek....Komolyan mondom, ezt az akciót Joaquín "Chapo" Guzmán drogbáró is megirigyelte volna.

 

Emery teátrális kivonulását alaposan megtervezett embercsempészés követett, aminek kivitelezését példásan előkészítették: a szakmai stáb és a játékosok falazása mellett Emery csak visszasonfordált a Sevilla kispadjára - pontosabban, annak földalatti aknájába - úgy, hogy a csurig megtelt Calderón erről mit sem sejtett... Bravó, míster!

Az eset láttán felmerül az emberben a kérdés: Mi értelme volt ennek? Biztos vagyok benne, hogy bokamagasságból szemlélni az eseményeket semmivel sem jobb, mint az öltözőben tévén követni a mérkőzés alakulását... Mindegy. Észrevették. Lebukott. Ipiapacs, Unai Emery!

A bejegyzés trackback címe:

https://laligaloca.blog.hu/api/trackback/id/tr4812442533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása