La Liga Loca

La Liga, 27. forduló: Hamis péntek neve kedd

2016. március 02. - pedro el burro

27. forduló kedd Getafe Las Palmas Atlético Madrid Real Sociedad

A 27., hétközi forduló két pénteki mérkőzéssel indult el, melyen a hazai csapatok diadalmaskodtak: az Atleti lelépte a txuri-urdint, míg a Las Palmas meghosszabbította a Getafe szenvedését. A Real Madrid szerdán, a Barcelona csütörtökön lép pályára.

 

Atlético Madrid-Real Sociedad, 3-0

Öngóllal nyílt meg a baszk retesz, majd a remek formában lévő Saúl és a tizenegyest értékesítő Griezmann is betalált.  Az Atleti igyekszik ráúszni a bajnok Barcelonára.

Las Palmas-Getafe, 4-0
A kanárik saját hajuknál fogva másznak ki az árnyzónából: sorozatban második győzelmüket aratták. Mostani áldozatuk az a Getafe, mely zsinórban hetedik(!) vereségét szenvedte el. A madridiak semmi veszélyt nem tudtak teremteni az újonc otthonában, ráadásul friss igazolásukat, Pereirát ki is állították.  Fran Escibá lehet a La Liga következő menesztett edzője! Willian José, Viera és a duplázó Tana repítették a Las Palmast a megmenekülés felé.

Szerdán rendezik:

Athletic Bilbao-Deportivo, 20:00

Celta Vigo-Villarreal, 20:00

Sevilla-Éibar, 20:00

Málaga-Valencia, 20:00

Levante-Real Madrid, 21:00

Csütörtökön  rendezik:

Granada-Sporting Gijón, 20:00

Espanyol-Real Betis, 20:30

Rayo Vallecano-Barcelona, 21:00

A bejegyzés trackback címe:

https://laligaloca.blog.hu/api/trackback/id/tr9112442511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása