La Liga Loca

Bale, a porcelánember

2017. október 04. - pedro el burro

bale_real_madrid_lesion.jpgAz egykori megaigazolás walesi támadó, aki érkezése óta szenved Cristiano Ronaldo árnyékában az áttörésre várva, nem képes állandósítani a helyét a madridi kezdőben. Ennek legfőbb oka, hogy az elnöki hátszéllel támogatott Bale "folyamatosan" sérült. Bár sokáig tagadták, hogy gond lenne, a copfos szélső az utóbbi öt napban láthatatlan volt a Real Madrid edzésein, így végül a klub kénytelen volt beismerni, a walesi újra kidőlt. Ez volt Bale 18.(!) sérülése a királyi klubnál, eddig összesen 66 mérkőzést kellett kihagynia, mert nem volt alkalmas a játékra. Most is több hetes (egyes információk szerint egy hónapos) kihagyás vár rá. Grafikonnal mutatjuk a porcelánember mélyrepülését.

Úgy tűnik, Bale kimeríthetetlen feladatforrást jelent a Real Madrid orvosi stábjának. Ahogy összepakolják, játékba lendül, újra és újra kidől a sorból. Madridi pályafutása során a walesi eddig 12 sérülést szedett össze a bal lábában és hatot a jobban, aminek következtében összesen 66 találkozót volt kénytelen kihagyni. Combizomszakadástól kezdve térdszalaghúzódáson át csípőproblémákig minden szerepel a listáján. Az alábbi grafikonon látszik a sérülés éve, majd a típusa, majd az emiatt kihagyott mérkőzések száma.  

bale.pngA legfrissebb információk szerint Bale-re most hat mérkőzéses kényszerpihenő vár, azaz Zidane ismét fejtörés előtt áll, kit építsen fel, majd a walesi visszatérésével dobjon ki a Real Madrid kezdőjéből...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://laligaloca.blog.hu/api/trackback/id/tr9712926587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása