La Liga Loca

Történelmi momentum: spanyol nélkül a Sevilla!

2016. szeptember 18. - pedro el burro

La Liga 4. forduló Sevilla spanyol nélkül kezdőcsapat

A La Liga 2016-17-es kiírásának 4. fordulója sporttörténelmi momentumot is tartogatott: soha nem fordult még elő ugyanis korábban, hogy bajnoki mérkőzésen hispán együttes kezdőjében spanyol labdarúgó nélkül álljon fel. 

 

Sampaoli hét helyen változtatott a Sevilla kezdőjében a hétközi torinói BL-csata után (Juventus-Sevilla, 0-0), aminek az lett az eredménye, hogy az Éibar elleni bajnokira kifutó andalúz együttesbe egyetlen spanyol játékos sem került be.

A legnagyobb számú idegenlégiós kontingenst, számszerint négy főt, az argentinok adták (Mercado, Kranevitter, Correa és Vietto), őket követték a franciák (Rami, Kolo és Ben Yedder),  míg Olaszország (Sirigu), Portugália (Carriço), Japán (Kiyotake) és Brazília (Ganso) egy-egy játékosával képviseltette magát a La Liga históriás könyvébe bevésődő találkozón. 

A bejegyzés trackback címe:

https://laligaloca.blog.hu/api/trackback/id/tr3612442423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása