La Liga Loca

Ipurúa emiatt a két hülye miatt forrong! 

2016. október 06. - pedro el burro

Éibar Luna Enrich threesome

A történet nagyon egyszerűen indult. Az Éibar két focistája arra szánta el magát a nyáron, hogy New Yorkban pihenik ki a 2015-16-os szezon fáradalmait. Sergi Enrich és Antonio Luna tehát útnak is indult...

 

A két gógyi előbb szerdán robbantotta fel a netet, amikor nyilvánosságra került utazásuk fénypontjának egy videó jelenete, amin éppen a két focista egy fiatal hölggyel - vélhetően megfelelő összeg ellentételezéseként - együtt hempereg.  A kemény threesome látványa egyből ledobta a gépszíjat Ipurúában, ahol az Éibar elnöksége (és női elnöke) a minap sajtóközleményt adott ki, melyben elhatárolódtak a játékosok viselkedésétől. Az interneten gyorsabban terjedt a hír, mint gőzben a lábgomba, így a játékosoknak is meg kellett szólalniuk: közleményt adtak ki, amiben bocsánatot kértek a szurkolóktól és a klubtól.

Éibar Luna Enrich threesome

 Még el sem csitult az első vihar, a két főszereplő utazásának egy újabb képe borzolta fel a kedélyeket. 

Éibar Luna Enrich threesome

A két játékosról az Empire State közelében készült felvétel, amint éppen kézenfogva sétálnak New York utcáin.... A bohém kiruccanásról Mendilibarnak is biztos meglesz a véleménye.

A bejegyzés trackback címe:

https://laligaloca.blog.hu/api/trackback/id/tr7412442413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása